ALGEMEEN
 WETTEN EN REGELS
 DE BOEKHOUDING
 UITGAVEN EN ONTVANGSTEN
 JAARREKENING SAMENSTELLEN
 ADMINISTRATIEVE ORGANISATIE
 WERKKOSTENREGELING
 AANGIFTE BTW/ OMZETBELASTING


Gratis online boekhouden - probeer nu geheel gratis!

Leren boekhouden met een echt programma? Registreer je nu gratis!

Gratis online boekhouden? Bekijk hier het overzicht met de beste online boekhoudprogramma's die je ook nog eens de 1e maand gratis kunt proberen. Startende ondernemers kunnen het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl zelfs 15 maanden helemaal gratis gebruiken! Je kan als ondernemer of student nu gratis kennismaken met online boekhouden!


 1. e-Boekhouden.nl (tip!) »
 2. Exact Online (tip!) »
 3. Twinfield »
 4. eAccounting »
 5. Yoursminc »
 6. Thinq boekhouden/facturatie »
 7. Silvasoft »

1) e-Boekhouden.nl (tip!)

e-Boekhouden.nl: of u nu op kantoor, onderweg of bij een klant bent. Met de nieuwe app van e-Boekhouden.nl heeft u uw administratie altijd bij de hand. Zo houdt u overzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat. Heeft u net een aankoop gedaan? Maak een foto van het bonnetje of factuur en upload deze met uw smartphone of tablet direct in uw boekhouding. Dit bespaart u enorm veel tijd!

Met de app van e-Boekhouden.nl:

 • heeft u altijd uw financiële gegevens bij de hand
 • heeft u duidelijk inzicht in uw openstaande facturen
 • maakt en uploadt u foto’s van bonnetjes en facturen
 • laat u bonnetjes en facturen (optioneel) automatisch herkennen

Startende ondernemers kunnen het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl zelfs 15 maanden helemaal gratis gebruiken!

Lees meer over E-boekhouden of probeer e-Boekhouden.nl nu 15 maanden gratis! »

2) Exact Online

Exact Online voor Boekhouden Essentials: Met Exact Online heb je alles wat je nodig hebt in 1 geïntegreerd online pakket. Naast boekhouden en CRM bieden we specifieke oplossingen voor jouw branche.

Boekhouding & gratis CRM in 1 pakket

Exact Online geeft je ongekend inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs je boekhouding voor je bijgewerkt. Tel uit je tijdwinst!

Automatische bankkoppeling & online factureren

Bankafschriften overtikken is verleden tijd. Wij ondersteunen standaard de Rabobank, ABN AMRO, ING en zelfs nieuwkomers als Bunq. Professionele facturen maak je in een handomdraai - in elk gewenst formaat én vanaf elk device.

Werk makkelijk online samen met je accountant

Online samenwerken met je accountant op de manier die jou uitkomt. Je hebt altijd en overal je up-to-date financiën bij de hand. Zo kan je accountant jou veel gerichter adviseren zonder langs te komen. Mede hierdoor bevelen accountants Exact al 30 jaar steevast aan.

Al ruim 350.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online. Probeer Exact Online 30 dagen gratis.

Probeer Exact Online nu gratis! »

3) Visma eAccounting

Visma eAccounting: Met Visma eAccounting regelen ondernemers hun boekhouding en facturatie online voor € 15 per maand. Zelf of samen met een administratiekantoor/ accountant.

Voordelen voor ondernemers:
- Gratis app, dus overal toegang
- Onbeperkt facturen maken en versturen zonder extra kosten
- Te koppelen aan vrijwel elke webshop
- Voor een paar euro extra ook urenregistratie
- Geschikt voor zzp’er en mkb’er (1 tot meer dan 10 medewerkers)
- Koppeling met kassa’s, pinautomaten en andere software
- Gratis helpdesk

Probeer Visma eAccounting nu gratis! »

4 Twinfield

Twinfield: Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Twinfield is een innovatief en winstgevend bedrijf in een snel groeiende en dynamische markt.

Dagelijks werken honderdduizenden gebruikers met de bedrijfskritische SaaS-applicatie. Een altijd toegankelijk en betrouwbaar product is dan ook van groot belang. Twinfield heeft de ambitie om (internationaal) te groeien en onze activiteiten verder uit te breiden.

Twinfield heeft de volgende producten:
- Meer informatie MKB
- Meer informatie ACC
- Abonnement afsluiten MKB
- Abonnement afsluiten ACC
- Proefabonnement ACC
- Proefabonnement Compleet
- Proefabonnement Extra
- Proefabonnement MKB
- Webinar MKB

Probeer Twinfield nu gratis! »

5) Yoursminc

Yoursminc: Yoursminc is een aanbieder van online boekhoud software, en richt zich voornamelijk op de ZZP en het kleine MKB. Omdat de boekhouding online plaats vindt heeft de ondernemer deze altijd bij zich via een smarthpone of tablet.

Yoursminc biedt een actie aan waarbij de eerste 3 maanden slechts € 8,50 per maand kosten. Daarna loopt het abonnement automatisch door voor € 9,75 per maand, maar de gebruiker zit er niet aan vast en kan maandelijks opzeggen. Iedereen kan Yoursminc de eerste 3 maanden geheel gratis proberen!

Probeer Yoursminc nu gratis! »

6) Thinq boekhouden/facturatie (nieuw!)

Thinq boekhouden/facturatie: Slimme ondernemers boekhouden niet!

Slimme ondernemers laten hun boekhouding online over aan Thinq. Thinq ontzorgt ondernemers die zich niet willen focussen op hun financiële administratie, maar op hun onderneming. Thinq combineert het gemak van online boekhouden met het vertrouwen en de kennis van een online boekhouder. Thinq werkt met vaste all-in abonnementsprijzen, zodat je als ondernemer precies weet wat je aan je boekhouder betaalt.

Als ondernemer maak je via de Thinq app een foto of scan van je bonnen en facturen. Thinq verwerkt deze vervolgens in de boekhouding online en regelt de complete belastingaangiften. Ook voor salarisadministratie en adviesvragen kunnen ondernemers bij Thinq terecht. Via Mijn Thinq maakt men eenvoudig digitale facturen en heeft men 24/7 inzicht in actuele bedrijfsresultaten.

Het Thinq team is op werkdagen van 7.00 tot 22.00 uur, en op zaterdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch, per mail en per live chat bereikbaar voor onze klanten. Thinq werkt landelijk en is geschikt voor zzp, eenmanszaak, vof en bv.

Probeer Thinq boekhouden/facturatie nu gratis! »

7) Silvasoft (nieuw!)

Silvasoft: Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer tegen duidelijke all-in prijzen! Dankzij onze aantrekkelijke prijzen en flexibele indeling van uw eigen administratie portal zijn we uitermate geschikt voor zowel de ZZP-er als het MKB en grootbedrijf. Onze modules zijn:

 • Boekhouden
 • Facturatie
 • Relatiebeheer (CRM)
 • Urenregistratie
 • Projectmanagement
 • Sales & orders
 • Personeelsmanagement (HRM)
 • Product- en voorraadbeheer.
Onze software kenmerkt zich door de uitgebreide mogelijkheden, eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Boekhouden gaat bijna automatisch zonder dat u kennis van boekhouding nodig heeft. Uw inkopen, verkopen en banktransacties worden automatisch verwerkt in de boekhouding.  

Probeer Silvasoft nu 30 dagen gratis! »


Online geld verdienen
Tips
Begrippen
Downloads
Boekhoudprogramma's
Gratis e-Boekhouden
Twitter   Twitter
Adverteren?
Doneren
Links
Sitemap
Contact
Wie, wat, waar?
Nieuwsbrief
Copyright © 2018

Online boekhouden
15 maanden gratis!

Online boekhouden
1e jaar gratis

Online boekhouden
1e maand gratis

Online boekhouden
1e maand gratis


Succesvolboekhouden.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden op deze website en eventuele schade die te maken heeft met het gebruik van deze website. Raadpleeg een specialist, zoals een accountant of belastingadviseur, voor meer informatie. ONLINE BOEKHOUDEN
Nu gratis online boekhouden!
1. e-Boekhouden* (tip!)
2. Exact Online (tip!)
3. Visma eAccounting
4. Twinfield
5. Yoursminc
* 15 maanden gratis! ZOEKEN
Begrippen | Tips | Sitemap
XGratis e-Boekhouden