Gratis e-Boekhouden.nl

Boekhoudprogramma vergelijken in 2022 | Kies met de vergelijker

Boekhoudprogramma vergelijken in 2022? Gebruik deze eenvoudige vergelijker voor een volledig overzicht van de beste online boekhoudprogramma's!

Het is niet eenvoudig om een goed boekhoudprogramma te vinden die past bij je organisatie en die tevens betaalbaar is. Op deze website worden de beste boekhoudprogramma's vergeleken.

Dit zijn allemaal Nederlandse programma's en zijn erg gebruiksvriendelijk, zelfs als je geen diepgaande kennis van boekhouden hebt. Een boekhoudprogramma vergelijken kun je doen op basis van alle overzichtelijke informatie op deze website.

Boekhoudprogramma vergelijken met de handige vergelijker

Vergelijk boekhoudprogramma's met deze handige vergelijker.

Boekhoudprogramma vergelijken voor starters, ZZP'ers, kleine en grote ondernemingen

Bij het vergelijken van boekhoudprogramma's is het van belang om het soort bedrijf aan te geven. Grote ondernemingen hebben namelijk veel meer eisen dan een starter of ZZP'er.

Een starter ben je als je minimaal 36 facturen per jaar verstuurd en ontvangt. Een ZZP'er handelt al snel 120 facturen per jaar af.

Daarnaast is het aantal gebruikers belangrijk bij het kiezen van een boekhoudprogramma. Starters en ZZP'ers kunnen gerust af met één gebruiker, maar een MKB-administratie heeft gemiddeld al 5 gebruikers.

Boekhoudsoftware vergelijken met aanvullende modules

De meeste boekhoudsoftware is uit te breiden met aanvullende modules. Bij het vergelijken moet je bepalen welke extra's je nodig hebt en hoeveel je bereid bent daarvoor te betalen.

De meeste boekhoudprogramma's hebben naast een website ook een app voor op mobiele apparaten. Hierdoor heb je altijd en overal inzicht in je administratie. Ook is het mogelijk om je webshop aan je boekhouding te koppelen, zodat veel gegevens automatisch verwerkt worden.

Aanvullende modules zijn ook bijvoorbeeld de scanfunctie voor facturen, waarmee je de inkoopfacturen eenvoudig digitaal kunt bewaren. Met een bankkoppeling worden al je transacties automatisch geïmporteerd vanuit je bankprogramma, waardoor je deze niet meer handmatig hoeft in te kloppen.

Ook is het mogelijk om de btw-aangifte direct vanuit het boekhoudprogramma naar de Belastingdienst te sturen. Tot slot kun je ook een urenadministratie en ledenadministratie als extra modules toevoegen bij het vergelijken van boekhoudprogramma's.

De beste boekhoudprogramma's zijn op deze pagina ook nog eens op een rij gezet.


Deel 'Boekhoudprogramma vergelijken in 2022 | Kies met de vergelijker'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Boekhoudprogramma vergelijken in 2022? Vergelijk online boekhoudprogramma's. Gebruik deze handige vergelijker! Kies de beste of probeer ze allemaal gratis.


Over de auteur van 'Boekhoudprogramma vergelijken in 2022 | Kies met de vergelijker'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Alle informatie is gebasseerd op de kennis die ik heb verkregen uit een tweetal hbo- en een tweetal post hbo-studies. Daarnaast speelt de jarenlange ervaring bij een accountantskantoor en als financial controller in het bedrijfsleven een grote rol bij de link naar de praktijk.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate.

e-Boekhouden.nl
15 maand gratis
Exact Online
1 maand gratis
eAccounting
12 maand gratis