succesvolboekhouden.nl
Gratis e-Boekhouden

Adverteren op de website Succesvol Boekhouden

Succesvolboekhouden.nl is een druk bezochte website met meer dan 600 unieke bezoekers per dag en meer dan 20.000 pageviews per maand! Hieronder lees je hoe je je doelgroep eenvoudig kunt bereiken. Er zijn een drietal mogelijkheden:

 

Google Analytics statistieken
Sessies in de periode juli 2016 - juni 2017 per maand volgens Google Analytics

Linkruil

Je kan de naam van je onderneming, mét hyperlink naar je website, vermelden als link op succesvolboekhouden.nl/links. Mensen raken op deze manier beter bekend met de naam van je onderneming of product. Ook waarderen Google en andere zoekmachines links naar jouw website. Een vermelding in de lijst is geheel gratis.

In ruil voor een plek op mijn website, zou ik wel graag een link op jou website willen hebben met de volgende gegevens:

Het enige wat je hier voor hoeft te doen, is een e-mail sturen naar info@succesvolboekhouden.nl met als onderwerp 'Linkruil' en met als inhoud in ieder geval de volgende gegevens:

Wanneer ik zie dat mijn link op jou website staat, zal ik zo snel mogelijk jou link op mijn website plaatsen. Op deze manier helpen we elkaar gratis en eenvoudig voort!

Advertentie/banner plaatsen

Je kan op de beginpagina adverteren, mét hyperlink naar je website, door een advertentie/banner te plaatsen. Deze advertenties zijn erg opvallend en altijd zichtbaar. Er zijn vijf mogelijkheden:
Je kan zelf bepalen hoeveel maanden je wilt adverteren, met een maximum van een jaar. Na een jaar wordt de prijs opnieuw vastgesteld en heb je weer de mogelijkheid om te adverteren.

Stuur een e-mail naar info@succesvolboekhouden.nl met als onderwerp 'Adverteren' en met als inhoud in ieder geval de volgende gegevens:
Vervolgens ontvang je van mij een e-mail met de bankgegevens waarop je het door jou gewenste bedrag kunt overmaken.
De volgende betalingsmogelijkheden zijn mogelijk:

Vermeld in de omschrijving bij je overboeking altijd de naam van je onderneming, zodat ik weet om welke link het gaat.

De advertentie zal zo spoedig mogelijk geplaatst worden. De periode start op het moment dat de advertentie online staat. Je hoeft geen melding te maken van je opzegging, de advertentie wordt verwijderd indien je stopt met overmaken.

Affiliate programma

Het is ook mogelijk dat je reclame maakt via een andere onderneming, bijvoorbeeld een affiliate marketeer. Uiteraard is het ook dan mogelijk om te adverteren op deze website. Stuur een e-mail naar info@succesvolboekhouden.nl met als onderwerp 'Affiliate programma' en vermeld waar ik me moet aanmelden.

Gratis Exact boekhouden
XGratis e-Boekhouden