EnergieDirect.nl

Adverteren

Succesvolboekhouden.nl is een druk bezochte website met meer dan 600 unieke bezoekers per dag en meer dan 20.000 pageviews per maand! Hieronder lees je hoe je je doelgroep eenvoudig kunt bereiken. Er zijn een drietal mogelijkheden:

 • We kunnen gratis een linkruil doen;
 • Je kan een advertentie/banner plaatsen;
 • Ik meld me aan bij je affiliate marketeer.

 

Google Analytics statistieken

Sessies in de periode juli 2016 - juni 2017 per maand volgens Google Analytics

Linkruil

Je kan de naam van je onderneming, mét hyperlink naar je website, vermelden als link op succesvolboekhouden.nl/partners. Mensen raken op deze manier beter bekend met de naam van je onderneming of product. Ook waarderen Google en andere zoekmachines links naar jouw website. Een vermelding in de lijst is geheel gratis.

In ruil voor een plek op mijn website, zou ik wel graag een link op jou website willen hebben met de volgende gegevens:

 • De anchortekst: Succesvol Boekhouden
 • Hyperlink: http://www.succesvolboekhouden.nl

Het enige wat je hier voor hoeft te doen, is een e-mail sturen naar info@succesvolboekhouden.nl met als onderwerp 'Linkruil' en met als inhoud in ieder geval de volgende gegevens:

 • De anchortekst: dit is de naam van de link, bijvoorbeeld de naam van je onderneming.
 • De hyperlink naar je website: dit is het internetadres van je website of specifieke pagina.
 • Een link naar de pagina waarop mijn link vermeld staat.

Wanneer ik zie dat mijn link op jou website staat, zal ik zo snel mogelijk jou link op mijn website plaatsen. Op deze manier helpen we elkaar gratis en eenvoudig voort!

Advertentie/banner plaatsen

Je kan op de beginpagina adverteren, mét hyperlink naar je website, door een advertentie/banner te plaatsen. Deze advertenties zijn erg opvallend en altijd zichtbaar. Er zijn vijf mogelijkheden:

 • Leaderboard (bovenaan de pagina, mobiel/desktop). De afmeting is 728 x 90, de kosten zijn slechts € 250 per maand.
 • Leaderboard (onderaan de pagina, mobiel/desktop). De afmeting is 728 x 90, de kosten zijn slechts € 175 per maand.
 • Pop-up (schermvullend middenin, alleen dektop). De afmeting is 336 x 280, de kosten zijn slechts € 125 per maand.
 • Skyscraper (rechts op de pagina, alleen desktop). De afmeting is 120 x 600, de kosten zijn slechts € 75 per maand.
 • Half banner (links op de pagina, onder in het menu, alleen desktop). De afmeting is 250 x 250, de kosten zijn slechts € 50 per maand.

Je kan zelf bepalen hoeveel maanden je wilt adverteren, met een maximum van een jaar. Na een jaar wordt de prijs opnieuw vastgesteld en heb je weer de mogelijkheid om te adverteren.

Stuur een e-mail naar info@succesvolboekhouden.nl met als onderwerp 'Adverteren' en met als inhoud in ieder geval de volgende gegevens:

 • De naam van je onderneming.
 • De hyperlink naar je website.
 • Betalingswijze: wekelijks of eenmalig voor een bepaalde periode.
 • De gewenste afmeting: leaderboard, skyscraper of half banner.
 • Als bijlage de afbeelding (bijvoorbeeld jpg of gif) die je als advertentie op de website wilt laten zien. Het liefst met de juiste afmetingen.

Vervolgens ontvang je van mij een e-mail met de bankgegevens waarop je het door jou gewenste bedrag kunt overmaken.

De volgende betalingsmogelijkheden zijn mogelijk:

 • Maandelijkse betaling: je maakt elke maand het betreffende bedrag over via de bank. Zorg ervoor dat vóór het begin van de nieuwe maand het bedrag is overgemaakt. Wanneer je stopt met overmaken wordt de advertentie verwijderd. Tip: stel automatische overboeking maandelijks in. Hierdoor heb je niet de kans dat je advertentie verwijderd wordt indien je het bedrag een keer vergeet handmatig over te maken.
 • Vooraf betaling: je maakt in één keer het gehele bedrag over via de bank. Hierdoor hoef je geen automatische overboeking in te stellen en heb je ook niet de kans dat je het bedrag vergeet handmatig over te maken. Reken het bedrag zelf uit. Als je bijvoorbeeld 6 maanden wilt adverteren voor € 10 per maand, dan maak je in één keer € 60 over. Na afloop van de periode wordt de advertentie verwijderd.

Vermeld in de omschrijving bij je overboeking altijd de naam van je onderneming, zodat ik weet om welke link het gaat.

De advertentie zal zo spoedig mogelijk geplaatst worden. De periode start op het moment dat de advertentie online staat. Je hoeft geen melding te maken van je opzegging, de advertentie wordt verwijderd indien je stopt met overmaken.

Affiliate programma

Het is ook mogelijk dat je reclame maakt via een andere onderneming, bijvoorbeeld een affiliate marketeer. Uiteraard is het ook dan mogelijk om te adverteren op deze website. Stuur een e-mail naar info@succesvolboekhouden.nl met als onderwerp 'Affiliate programma' en vermeld waar ik me moet aanmelden.


Deel 'Adverteren op de website Succesvol Boekhouden'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Bereik dagelijks honderden klanten door te adverteren op de website SuccesvolBoekhouden.nl.


Over de auteur van 'Adverteren op de website Succesvol Boekhouden'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Alle informatie is gebaseerd op de kennis die ik heb verkregen uit een tweetal hbo- en een tweetal post hbo-studies. Daarnaast speelt de jarenlange ervaring bij een accountantskantoor en als financial controller in het bedrijfsleven een grote rol bij de link naar de praktijk.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet. Speciaal voor bezoekers van deze website heb ik de top 5 beste boekhoudprogramma's op een rij gezet en vergeleken.