Informer boekhouden voor ZZP en MKB

Informer smart online boekhouden is voor ZZP en MKB. Met Informer kun je slim online boekhouden en bonnetjes via WhatsApp naar je boekhouding versturen. Je kan factureren in je eigen huisstijl, inzicht door handige overzichten, uren en ritten registreren, btw-aangifte versturen en iDeal-betalingen koppelen.

Informer is voor iedere starter, ZZP-er en MKB-er 30 dagen gratis te proberen.

Informer boekhouden gratis proberen

Met Informer Smart Online Boekhouden kun je snel factureren, fotografeer je bonnen en stuur je ze via WhatsApp, koppel je elke bank waardoor de mutaties automatisch geboekt worden en verstuur je de btw-aangifte rechtstreeks vanuit het boekhoudprogramma.

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Prijzen en specificaties van Informer boekhouden

  De prijzen van Informer boekhouden variëren van €10,00 tot €39,00 per maand. Alle vier pakketten bevatten de modules facturen en uitgaven, inkoopfacturen en bonnen, banktransacties en btw-aangifte + iDeal. Het automatisch laten herkennen van facturen is al vanaf het tweede pakket inbegrepen. Het aantal administraties en gebruikers zijn tegen meerprijs uit te breiden.

  Met Informer kun je je facturen opmaken in jouw huisstijl. Ook kun je handige overzichten maken waaruit jij de juiste financiële informatie kunt aflezen. Facturen en bonnetjes kun je met je telefoon fotograferen en via WhatsApp versturen. Ze worden dan automatisch herkent door het boekhoudprogramma, zodat je zelf steeds minder zelf hoeft in te voeren. De btw-aangifte wordt automatisch naar de Belastingdienst verzonden.

  Informer boekhouden boekhouden

  Informer boekhouden gratis proberen

  Het beste boekhoudprogramma kun je gratis proberen. Maak 1 mand lang gratis en vrijblijven kennis met Informer boekhouden. Urenregistratie en rittenregistratie zijn een vast onderdeel van dit programma en zijn vaak een must voor veel ondernemers.

  Je kan de duurste versie van Informer boekhouden een maand lang gratis testen. Dit houdt in onbeperkt factureren en inkoopfacturen invoeren, banktransacties verwerken door 3 gebruikers in tot wel 3 administraties.

  Lees meer over Informer boekhouden op hun website »

  Boekhoudprogramma vergelijken

  Naast Informer boekhouden zijn er nog een aantal goede boekhoudprogramma's. De beste online boekhoudprogramma's vergelijken doe je met deze handige tool.

  Informer boekhouden boekhouden


  Deel 'Informer boekhouden voor ZZP en MKB'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

  Informer boekhouden voor ZZP en MKB. Eenvoudig zelf boekhouden, tijd besparen door slimme software, handige overzichten, facturatie, en meer.


  Over de auteur van 'Informer boekhouden voor ZZP en MKB'

  Patrick (auteur en webmaster)

  Auteur van deze content is Patrick. Alle informatie is gebaseerd op de kennis die ik heb verkregen uit een tweetal hbo- en een tweetal post hbo-studies. Daarnaast speelt de jarenlange ervaring bij een accountantskantoor en als financial controller in het bedrijfsleven een grote rol bij de link naar de praktijk.

  Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet. Speciaal voor bezoekers van deze website heb ik de top 5 beste boekhoudprogramma's op een rij gezet en vergeleken.