Gratis e-Boekhouden

Beste boekhoudprogramma: Exact Online | gratis proberen

Exact Online is nummer 2 in de lijst met beste boekhoudprogramma's. Exact Online is naar eigen zeggen het meestgebruikte boekhoudprogramma van Nederland in 2021. Het is een compleet programma inclusief bankieren, factureren en klantenbeheer.

Exact Online gratis proberen

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Prijzen en specificaties van Exact Online

  De prijzen van Exact Online variëren van €39 tot €99 per maand. In de goedkoopste versie kan 1 gebruiker in 1 administratie werken met een bankkoppeling, 5 verkoopfacturen en de app. Het meestgekozen product is de Plus-variant, waarbij je 100 verkoopfacturen kunt versturen. Ook krijg je toegang tot de kostenanalyse, budget, activa en vreemde valuta.

  Voor professionals heeft Exact Online een versie met onbeperkte bankkoppelingen en onbeperkte verkoopfacturen. Tevens kunnen 2 gebruikers in 2 administraties werken.

  Exact Online boekhouden

  Exact Online gratis proberen

  Het beste boekhoudprogramma kun je gratis proberen. Maak 30 dagen lang kennis met Exact Online, geheel gratis en vrijblijvend!

  Je krijgt toegang tot alle opties, waaronder automatische koppeling met je bank, snel en makkelijk electronisch factureren, en online samenwerken met je accountant of boekhouder.

  Lees meer over Exact Online op hun website »

  Boekhoudprogramma vergelijken

  Naast Exact Online zijn er nog een aantal goede boekhoudprogramma's. De beste online boekhoudprogramma's vergelijken doe je met deze handige tool.


  Deel 'Beste boekhoudprogramma: Exact Online | gratis proberen'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

  Exact Online: nummer 2 als beste boekhoudprogramma! Probeer Exact Online nu geheel gratis! Dit is één van de beste boekhoudprogramma's.


  Steun deze gratis website over online boekhouden en administratie

  Waardeer je de informatie op deze website? Wil je dat deze site over online boekhouden en administratie gratis blijft? Ik, Patrick, ben een gewone burger die dit allemaal vrijwillig doet en kan daarom jouw hulp van harte gebruiken door:

  • het delen van pagina's en nieuws op je social media-accounts.
  • de social media-pagina's van deze website te liken en volgen.
  • een donatie te doen.
  • een boekhoudprogramma gratis te proberen via links en banners van deze website.

  Alvast heel erg bedankt!

  e-Boekhouden
  15 maand gratis
  Exact Online
  1 maand gratis
  eAccounting
  12 maand gratis