Vattenfall

Exact Online boekhouden voor het MKB | 30 dagen gratis

Exact Online is boekhouden voor het MKB. Exact Online is naar eigen zeggen het meestgebruikte boekhoudprogramma van Nederland in 2024. Het is een compleet programma inclusief bankieren, factureren en klantenbeheer.

Bespaar tijd door automatisering, werk online samen met je accountant, en koppel vele apps aan je administratie. Exact Online is nummer 2 in de lijst met beste boekhoudprogramma's.

Exact Online gratis proberen

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Prijzen en specificaties van Exact Online

  De prijzen van Exact Online variëren van €39 tot €99 per maand. In de goedkoopste versie kan 1 gebruiker in 1 administratie werken met een bankkoppeling, 5 verkoopfacturen en de app. Het meestgekozen product is de Plus-variant, waarbij je 100 verkoopfacturen kunt versturen. Ook krijg je toegang tot de kostenanalyse, budget, activa en vreemde valuta.

  Voor professionals heeft Exact Online een versie met onbeperkte bankkoppelingen en onbeperkte verkoopfacturen. Tevens kunnen 2 gebruikers in 2 administraties werken.

  Exact Online boekhouden

  Exact Online gratis proberen

  Het beste boekhoudprogramma kun je gratis proberen. Maak 30 dagen lang kennis met Exact Online, geheel gratis en vrijblijvend!

  Je krijgt toegang tot alle opties, waaronder automatische koppeling met je bank, snel en makkelijk elektronisch factureren, en online samenwerken met je accountant of boekhouder.

  Lees meer over Exact Online op hun website »

  Boekhoudprogramma vergelijken

  Naast Exact Online zijn er nog een aantal goede boekhoudprogramma's. De beste online boekhoudprogramma's vergelijken doe je met deze handige tool.

  Exact Online boekhouden


  Deel 'Exact Online boekhouden voor het MKB | 30 dagen gratis'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

  Exact Online is boekhouden voor het MKB. Bespaar tijd door automatisering, werk online samen met je accountant, en koppel vele apps aan je administratie.


  Over de auteur van 'Exact Online boekhouden voor het MKB | 30 dagen gratis'

  Patrick (auteur en webmaster)

  Auteur van deze content is Patrick. Alle informatie is gebaseerd op de kennis die ik heb verkregen uit een tweetal hbo- en een tweetal post hbo-studies. Daarnaast speelt de jarenlange ervaring bij een accountantskantoor en als financial controller in het bedrijfsleven een grote rol bij de link naar de praktijk.

  Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet. Speciaal voor bezoekers van deze website heb ik de top 5 beste boekhoudprogramma's op een rij gezet en vergeleken.