Gratis e-Boekhouden

Exact Online boekhouden voor het MKB | 30 dagen gratis

Exact Online is boekhouden voor het MKB. Exact Online is naar eigen zeggen het meestgebruikte boekhoudprogramma van Nederland in 2022. Het is een compleet programma inclusief bankieren, factureren en klantenbeheer.

Bespaar tijd door automatisering, werk online samen met je accountant, en koppel vele apps aan je administratie. Exact Online is nummer 2 in de lijst met beste boekhoudprogramma's.

Exact Online gratis proberen

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Prijzen en specificaties van Exact Online

  De prijzen van Exact Online variëren van €39 tot €99 per maand. In de goedkoopste versie kan 1 gebruiker in 1 administratie werken met een bankkoppeling, 5 verkoopfacturen en de app. Het meestgekozen product is de Plus-variant, waarbij je 100 verkoopfacturen kunt versturen. Ook krijg je toegang tot de kostenanalyse, budget, activa en vreemde valuta.

  Voor professionals heeft Exact Online een versie met onbeperkte bankkoppelingen en onbeperkte verkoopfacturen. Tevens kunnen 2 gebruikers in 2 administraties werken.

  Exact Online boekhouden

  Exact Online gratis proberen

  Het beste boekhoudprogramma kun je gratis proberen. Maak 30 dagen lang kennis met Exact Online, geheel gratis en vrijblijvend!

  Je krijgt toegang tot alle opties, waaronder automatische koppeling met je bank, snel en makkelijk electronisch factureren, en online samenwerken met je accountant of boekhouder.

  Lees meer over Exact Online op hun website »

  Boekhoudprogramma vergelijken

  Naast Exact Online zijn er nog een aantal goede boekhoudprogramma's. De beste online boekhoudprogramma's vergelijken doe je met deze handige tool.


  Deel 'Exact Online boekhouden voor het MKB | 30 dagen gratis'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

  Exact Online is boekhouden voor het MKB. Bespaar tijd door automatisering, werk online samen met je accountant, en koppel vele apps aan je administratie. Probeer Exact Online nu 30 dagen gratis!

  e-Boekhouden
  15 maand gratis
  Exact Online
  1 maand gratis
  eAccounting
  12 maand gratis