Gratis e-Boekhouden.nl

Professioneel boekhouden met Twinfield | 1 maand gratis

Twinfield professioneel boekhouden: financiële rapportages, bankkoppeling, belastingaangifte, koppelingen met andere software. Twinfield zorgt ervoor dat boekhouden persoonlijk en professioneel wordt. Het boekhoudprogramma kan gekoppeld worden aan meer dan 300 applicaties van derden, zoals een webshop of een kassa. Verder bevat Twinfield veel uitgebreide functies en geeft het persoonlijke ondersteuning en hulp.

Twinfield gratis proberen

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Prijzen en specificaties van Twinfield

  De prijzen van Twinfield variëren van €44 tot €91 per maand. De meestgekozen versie zit daar tussenin, voor €61 per maand.

  In de goedkoopste versie kan 1 gebruiker in 5 administraties werken. Deze variant bevat de modulen boekhouden, bankieren, budgetteren, kostenanalyse, belastingaangifte en 22 rapportages.

  De middelste variant is uitgebreid tot 38 rapportages, offertes en facturatie. De duurste versie is het meest compleet met vaste activa, vreemde valuta, projecten/urenn, consolidatie en rekening-courant.

  Twinfield boekhouden

  Twinfield gratis proberen

  Probeer Twinfield nu 30 dagen gratis en vrijblijvend! Je kan direct aan de slag en het eindigt automatisch. Bij deze proefversie van het beste boekhoudprogramma krijg je toegang tot alle boekhoudfuncties, dus je kan de duurste variant uitproberen.

  Lees meer over Twinfield op hun website »

  Boekhoudprogramma vergelijken

  Naast Twinfield zijn er nog een aantal goede boekhoudprogramma's. De beste online boekhoudprogramma's vergelijken doe je met deze handige tool.

  Twinfield


  Deel 'Professioneel boekhouden met Twinfield | 1 maand gratis'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

  Twinfield professioneel boekhouden: financiële rapportages, bankkoppeling, belastingaangifte, koppelingen met andere software. Probeer Twinfield nu 1 maand gratis!


  Over de auteur van 'Professioneel boekhouden met Twinfield | 1 maand gratis'

  Patrick (auteur en webmaster)

  Auteur van deze content is Patrick. Alle informatie is gebasseerd op de kennis die ik heb verkregen uit een tweetal hbo- en een tweetal post hbo-studies. Daarnaast speelt de jarenlange ervaring bij een accountantskantoor en als financial controller in het bedrijfsleven een grote rol bij de link naar de praktijk.

  Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate.

  e-Boekhouden.nl
  15 maand gratis
  Exact Online
  1 maand gratis
  eAccounting
  12 maand gratis